top of page
herobackgrond.png

Godkender

Super nemt, super hurtigt - Super effektivt

SMARTFLOW giver dig som godkender muligheden for bl.a at opsætte regler med minimumsbeløb der skal godkendes. Vi giver dig ligeledes en let, overskuelig og særdeles tidsbesparende løsning der bl.a sikrer dig at kunne godkende leverandør fakturaer på din mobiltelefon eller laptop.
Du tilsendes automatisk en email med opdatering på hvad der skal godkendes og misser derfor ikke en forfaldsdato eller et bilag i farten.
Som godkender kan du spare rigtigt meget tid på din fakturahåndtering ved en integrerbar SMARTFLOW løsning.

SmartflowIllustration2.png
LoginProblems 2.png

Slut med dyre licenser, abonnementer, bruger begrænsninger og hardware investeringer.

SMARTFLOW er gratis at installere og I skal derfor ikke betale for antal brugere eller for unødige investeringer i supercomputere eller lign.
Med en aftale bliver i oprettet af vores ekspert team og I kan derefter tilgå SMARTFLOW systemet som er ligger i den berømte sky. I kan derfor logge på fra smartphones, laptops, Ipads og computere. Alt vi kræver er en internetforbindelse så er i godt kørende med et af verdens førende systemer til leverandør fakturahåndtering.
Alt som SMARTFLOW koster er en beskeden pris for hvert bilag i posterer i systemet. Dermed er brug, besparelse og omkostninger tæt forbundet og vi lover jer en markedsførende ROI fra dag 1.

FORDELE

Nogle af de mange fordele ved at implementere SMARTFLOW

Audit log.png

Hurtig søgning på allerede godkendte bilag.

Med SMARTFLOW løsningen kan du altid finde de gamle bilag der alle ligger indscannet på platformen i skyen. Du kan se dokumentet og SMARTFLOW AI´en har allerede scannet den søgbare varebeskrivelse.
Du slipper dermed at lede mappe efter mappe med bilag.

Approval.png

Godkend leverandørfakturaerne fra din mobil eller Ipad

Godkend dine fakturaer imens du er på farten. Med et simpelt klik på din mobiltelefon kan du godkende eller afvise hver faktura. Du sparer derved tid til at underskrive, stemple eller andet på hver faktura og bogholderiet får direkte besked når det er gjort.

Smart Flow.png

Slip for gebyrer og skab gode relationer

SMARTFLOW hjælper dig med at holde den gode relation til dine leverandører idet en faktura aldrig mistes eller processen trækker unødigt ud.
Vi kan endda sørge for automatisk betaling således at betalingsfrister ikke overskrides og I slipper for unødige gebyrer.

FEATURES

Smarte delkomponenter for dig som Godkender

Ilustration - Welcome.png

SMARTFLOW kan spare jer for op til 80% af tidsforbruget brugt på leverandørfakturaer.

Som godkender skal du bare logge på systemet når bogholderiet har modtaget en faktura der ligger til godkendelse. Med et simpelt tryk på mobilen kan du godkende fakturaen og sende den tilbage i den automatiske behandlingsprocedure.
Slut med underskrifter, rejsende bilag eller stemplen på fakturaer.
Du kan sætte systemet til at auto godkende fakturaer under en beløbsgrænse og sætte flere godkendere på hvis det kræves.

SMARTFLOW skaber overblik.

Løsningen er en såkaldt SaaS løsning baseret i skyen. Det gør at du som godkender hurtigt kan danne dig et overblik imens du er på farten.
Du kan til enhver tid logge på SMARTFLOW og generere rapporter, oversigter og lister og downloade det hele til f.eks Excel.
Mangler du leverandørdata eller oversigter over forbrug hos en enkelt eller flere leverandører logger du på og med 4 klik er du forberedt til mødet.

SmartflowIllustration.png

Hvad vores kunder siger

Ellipse 6.png

“Vores flow i bogholderiet er blevet digitaliseret, og vi har været meget tilfredse med den løbende sparring og det nye digitale setup. Vi sparer nok 70-80% af den totale tid med bilagshåndtering”

Nikolaj Kjeldgaard

CFO - Copenhagen Capital

Copenhagen Capital Logo.png

Flere fordele

SMARTFLOW sikrer jer fantastiske fordele i alle dele af fakturaens behandlingsprocess

Audit log.png

Bogholder

Approval.png

Revisor

contactbackground.png
contactbackground.png
David.png

Efterspørg en demo

Book en Demo, og opdag hvor elegant håndtering og betaling af leverandør fakturaer kan være

bottom of page