top of page
herobackgrond.png

Bogholder

Få morgendagens arbejdsgang - i dag med SMARTFLOW

SMARTFLOW giver dig som bogholder ikke alene et bedre overblik men også store tidsbesparelser. Med automatiserede faktura genkendelser leverer systemet således en kontering bestemt ud fra bogholderens kontoplan og tidligere ønsker.
Bogholderen har altid mulighed for at se hvor den enkelte faktura befinder sig i godkendelsesprocessen og systemet sikrer at ingen leverandørfaktura ubemærket går over forfald. Bogholderens rolle bliver en overvågning og rådgivningsrolle da unødig tid til indtastning, fysisk bilagshåndtering og faktura udligning bliver systematiseret og automatisk indlæst baseret på bogholderens ønsker og indsigt.

SmartflowIllustration2.png
SmartflowIllustration.png

Slut med dyre licenser, abonnementer, bruger begrænsninger og hardware investeringer.

SMARTFLOW er gratis at installere og I skal derfor ikke betale for antal brugere eller for unødige investeringer i supercomputere eller lign.
Med en aftale bliver i oprettet af vores ekspert team og I kan derefter tilgå SMARTFLOW systemet som er ligger i den berømte sky. I kan derfor logge på fra smartphones, laptops, Ipads og computere. Alt vi kræver er en internetforbindelse så er i godt kørende med et af verdens førende systemer til leverandør fakturahåndtering.
Alt som SMARTFLOW koster er en beskeden pris for hvert bilag i posterer i systemet. Dermed er brug, besparelse og omkostninger tæt forbundet og vi lover jer en markedsførende ROI fra dag 1.

FORDELE

Nogle af de mange fordele ved at implementere SMARTFLOW

Audit log.png

Total styrring af godkendelses processen

Styr godkendelses processen med få klik, så varetager SMARTFLOW systemet automatisk de opsatte regler og kan håndtere alt fra automatiske godkendelser under et minimumsbeløb til komplicerede godkendelsesforløb.

Approval.png

Du kan som bogholder opsætte egne regler og kontoplaner

SMARTFLOW kan konfigureres efter Bogholderens ønsker således at systemets AI genkender den unikke kontoplan og regelsæt fra den enkelte bogholder.
Og vores system lærer kontinuerligt fra bogholderens handlinger, så disse altid er i synk.

Smart Flow.png

Find dit bilag med få klik

SMARTFLOW sikrer jer at kundens bilag altid er lige ved hånden. Vores AI scanner bilagsteksten og gør den søgbar således at alle bilag er til at finde indenfor sekunders søgen. Slut med at søge i 100vis af bilag i mapper. Alt er i systemet. .

FEATURES

Smarte delkomponenter for dig som Bogholder

SmartflowIllustration2.png

Automatiseret leverandørfaktura behandling og godkendelsesprocesser sikrer det fulde overblik

Som bogholder kan du med ganske få klik opsætte og ændrer regler, kontoplaner og fakturaens rejse gennem organisationen. Alt uden at miste den af syne eller slippe overblikket i processen. SMARTFLOW kan sættes op til at sende reminders og workflow påmindelser til faktura godkendere og til kollegaer i bogholderiet.
Du mister derved aldrig overblik, forfaldsdatoer eller bilag i processen.

Forbedret analyser og data validering

Som bogholder kan du bestemme hvad der er vigtigt for dig at fokusere på og du kan derfor selv designe dit SMARTFLOW skrivebord og automatiserings flowet. Samtidig sikrer vores verdensklasse data validering for at fejlmarginer og unødigt tid til fejlrettelser minimeres.
Du kan til hver en tid generere rapporter og analyser i dit ønskede filformat.
Vores løsning er integrerbar med E-conomics, Microsoft D365 finance og mange andre af de førende værktøjer så jeres normale opsætning og arbejdsflow kan bibeholdes.

ILLUSTRATION NOTICE 1.png

Hvad vores kunder siger

Ellipse 6.png

“Vores flow i bogholderiet er blevet digitaliseret, og vi har været meget tilfredse med den løbende sparring og det nye digitale setup. Vi sparer nok 70-80% af den totale tid med bilagshåndtering”

Nikolaj Kjeldgaard

CFO - Copenhagen Capital

Copenhagen Capital Logo.png

Flere fordele

SMARTFLOW sikrer jer fantastiske fordele i alle dele af fakturaens behandlingsprocess

LoginProblems.png

Godkender

Audit log.png

Revisor

contactbackground.png
contactbackground.png
David.png

Efterspørg en demo

Book en Demo, og opdag hvor elegant håndtering og betaling af leverandør fakturaer kan være

bottom of page