top of page
herobackgrond.png

Revisor

Få morgendagens arbejdsgang - i dag med SMARTFLOW

SMARTFLOW løsningen er brugt og implementeret i adskillige revisionshuse og er derfor gennemtestet og udviklet til selv de mest krævende markeder.
Vi kan tilbyde jeres revisionshus en yderst kompetent rådgivning og implementering af en SMARTFLOW løsning eller endda bygge jeres egen løsning bygget på vores teknologi. Vi tilbyder implementering af jeres kunder til systemet og opsætning af løsningen til E-conomic således at vores AI baserede løsning sparer jer og jeres kunder for hundredevis af timer årligt på håndteringen af leverandørfakturaer.

SmartflowIllustration2.png
Ilustration - Welcome.png

Slut med dyre licenser, abonnementer, bruger begrænsninger og hardware investeringer.

SMARTFLOW er gratis at installere og I skal derfor ikke betale for antal brugere eller for unødige investeringer i supercomputere eller lignende.
Med en aftale bliver i oprettet af vores ekspert team og I kan derefter tilgå SMARTFLOW systemet som er ligger i den berømte sky. I kan derfor logge på fra smartphones, laptops, Ipads og computere. Alt vi kræver er en internetforbindelse så er i godt kørende med et af verdens førende systemer til leverandør fakturahåndtering.
Alt som SMARTFLOW koster er en beskeden pris for hvert bilag i posterer i systemet. Dermed er brug, besparelse og omkostninger tæt forbundet og vi lover jer en markedsførende ROI fra dag 1.

FORDELE

Nogle af de mange fordele ved at implementere SMARTFLOW

Audit log.png

Mulighed for automatiseret betaling og udligning af fakturaer.

SMARTFLOW kan integreres med betalingsløsninger, bogføring og bank setup således at alt der kræves af kunde/bogfører/revisor er at overse den samlede løsning 

Approval.png

Sparer dig op til 80 % af tidsforbruget

SMARTFLOWs automatiseringer sparer jer for op til 80% af tiden brugt på fakturahåndtering, bogføring, bilagshåndtering og regnskabsudarbejdelse.
Alt sammen med gennemprøvede løsninger og verdensklasse AI

Smart Flow.png

Gratis system, ingen abonnementer og ingen nødvendige hardware investeringer.

SMARTFLOW gør det let, overskueligt og omkostningsbevidst at implementere og jeres kunder betaler således kun pr bilag og dermed sikres deres ROI fra dag et.

FEATURES

Smarte delkomponenter for dig som Revisor

ILLUSTRATION NOTICE 3.png

Få live rapporter og overblik på bare få minutter

SMARTFLOW giver dig som revisor det fulde overblik på kort tid. Ingen tidsspilde med at skulle partnere i fakturaflowet. Alt fra bogholder til godkendere, udeståender og manglende godkendte fakturaer kan ses igennem efter få klik.
Generer hurtigt rapporter og andet og download som f.eks Excel filer eller få instant indsigt i posteringer, betalinger og udligninger i det fulde SMARTFLOW setup. 

Alt lige ved hånden

SMARTFLOW ligger i den berømte sky og du har derfor altid tilgang til kundens bilag, dokumenter og rapporter blot ved at logge på. Du har mulighed for at have alle dine kunder under et log in og du kan søg i deres bilag med vores smarte søgefunktion. Vores AI har genkendt alle søgbare informationer og gjort dem søgbare.
Med SMARTFLOW oplever vi at Revisorerne sparer uanede mængder tid ved at implementere vores automationer hos deres kunder

SmartflowIllustration2.png

Hvad vores kunder siger

Ellipse 6.png

“Vores flow i bogholderiet er blevet digitaliseret, og vi har været meget tilfredse med den løbende sparring og det nye digitale setup. Vi sparer nok 70-80% af den totale tid med bilagshåndtering”

Nikolaj Kjeldgaard

CFO - Copenhagen Capital

Copenhagen Capital Logo.png

Flere fordele

SMARTFLOW sikrer jer fantastiske fordele i alle dele af fakturaens behandlingsprocess

LoginProblems.png

Godkender

Smart Flow.png

Bogholder

contactbackground.png
contactbackground.png
David.png

Efterspørg en demo

Book en Demo, og opdag hvor elegant håndtering og betaling af leverandør fakturaer kan være

bottom of page